СДВР разпространи важна информация в социалните мрежи във връзка с

...
СДВР разпространи важна информация в социалните мрежи във връзка с
Коментари Харесай

Какво трябва да направим, ако в талона на колата ни не е посочена екологична норма

СДВР популяризира значима информация в обществените мрежи по отношение на многочислените запитвания, касаещи новоначислените размери за годишния налог на МПС, написа auto.blitz.bg.

``
реклама

„ Във връзка с многочислените запитвания, касаещи новоначислените размери за годишния налог на МПС, Ви осведомяваме, че при липса на посочена екологична норма Евро 1,2,3,4,5 и 6 на притежаваното от Вас транспортно средство, вписана в свидетелството му за регистрация (част „ Първа “ и част „ Втора “), първо би трябвало да се обърнете към формален представител на марката на Вашето МПС за Р. България, откъдето да се сдобиете с удостоверителен документ за притежаваната екологична норма на автомобила “, декларират от Столична дирекция на вътрешните работи.

„ След това персонално или посредством прокурист с моторното транспортно средство би трябвало да отидете до Отдел „ Пътна полиция ”-СДВР като носите с Вас този документ дружно със свидетелството за регистрация на МПС - част " Първа и част " Втора " / " огромния “ и „ дребния “ талон/. След като преминете с транспортното средство през пункта на „ Пътна полиция ”-СДВР за идентификация, предоставяте съответните документи на чиновниците от Министерство на вътрешните работи за издаване на нови документи с вписана съответна екологична норма ", споделят още от Столична дирекция на вътрешните работи.

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР