СДВР разпространи важна информация в социалните мрежи във връзка с

...
СДВР разпространи важна информация в социалните мрежи във връзка с
Коментари Харесай

Какво трябва да направим, ако в талона на колата ни не е посочена екологична норма

СДВР популяризира значима информация в обществените мрежи по отношение на многочислените запитвания, касаещи новоначислените размери за годишния налог на МПС.

„ Във връзка с многочислените запитвания, касаещи новоначислените размери за годишния налог на МПС, Ви осведомяваме, че при липса на посочена екологична норма Евро 1,2,3,4,5 и 6 на притежаваното от Вас транспортно средство, вписана в свидетелството му за регистрация (част „ Първа “ и част „ Втора “), първо би трябвало да се обърнете към формален представител на марката на Вашето МПС за Р. България, откъдето да се сдобиете с удостоверителен документ за притежаваната екологична норма на автомобила “, декларират от Столична дирекция на вътрешните работи.
„ След това персонално или посредством прокурист с моторното транспортно средство би трябвало да отидете до Отдел „ Пътна полиция”-СДВР като носите с Вас този документ дружно със свидетелството за регистрация на МПС - част "Първа и част "Втора " / "големия “ и „ дребния “ талон/. След като преминете с транспортното средство през пункта на „ Пътна полиция”-СДВР за идентификация, предоставяте съответните документи на чиновниците от Министерство на вътрешните работи за издаване на нови документи с вписана съответна екологична норма ", споделят още от Столична дирекция на вътрешните работи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР