СДВР предприе мерки за охрана на обществения ред в столицата

...
СДВР предприе мерки за охрана на обществения ред в столицата
Коментари Харесай

Около 40 завържани около дербито Ботев Пд - Локо Пд

СДВР предприе ограничения за защита на публичния ред в столицата по отношение на футболния край от шампионата "Купата на България " сред тимовете на Ботев Пловдив и Локомотив 1926 Пловдив на Националния стадион "Васил Левски, заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи

Не бяха позволени съществени нарушавания на публичния ред и в столицата.

Около 18.30 часа на ул. "Екзарх Йосиф " след зародил спор, прераснал в сборичкване сред трима почитатели на Ботев Пловдив и последователи на ПФК Левски, пловдивчаните били нападнати от маскираните почитатели на столичния тим. Част от нападателите били арестувани директно след случая в околните улици, а останалите пробвали да се укрият във почитател клуб на ул. "Цар Симеон ". Всичките 19 души са арестувани и отведени в столично районно ръководство.

Преди това, в ранните следобедни часове, по време на напредването към Националния стадион са били арестувани петима почитатели с пиротехнически произведения.

Непосредствено преди влизането на стадиона, на построените контролно пропускателни пунктове са били арестувани 14 души, от които шестима със неразрешени предмети / пиротехнически произведения, маски и електрошоково устройство/, петима - с наркотични субстанции и трима, неизпълнили полицейско предписание.

75 души са били върнати от входовете на спортното оборудване поради нетрезвото им положение. Други двама мъже, почитатели на Ботев Пловдив са арестувани в региона на стадиона за нанесен побой на възрастен мъж преди началото на мача./БТА

Още вести:

Купата е за Локо! Миг талантливост реши историческия пловдивски край

Крушарски: Да са живи и здрави момчетата, да вземат ШЛ

Акрапович: Фантастична победа

Киров: Една неточност реши дуела

Героят Ожболт: Кой не желае да играе за тези почитатели?

Балтанов: Трябва да приемем мъжки загубата

Тунчев: Отвън е по-трудно

Кметът на Пловдив: Купихме бяла и жълта багра за шадравана, ще слагаме бялата

Мартин Луков: Усещането е неповторимо

Димитър Илиев: Целунати сме от ориста

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР