СДС заявиха публична готовност да продължат съюза с ГЕРБ и

...
СДС заявиха публична готовност да продължат съюза с ГЕРБ и
Коментари Харесай

СДС чакат покана от ГЕРБ за съюз и на местните избори

СДС обявиха обществена подготвеност да продължат съюза с ГЕРБ и за идните локални избори.

" Очевидно когато един съюз работи добре, той би трябвало да се развива ", съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов на конференция на партийното управление за разбор на резултатите от изпобирета за Европейски парламент.  Такива сигнали идвали и от срещите по места с актива на партията.

На този стадий са водени единствено бегли диалози за продължение на предизборното партньорство, добави той. В същото време Христов разяснява, че изборите за Екологичен потенциал в България са били мнго сложни и на процедура са били превърнати във " избор на съмнение към държавното управление ". Победата той отдаде на мобилизацията на ГЕРБ и дейната роля на Борисов в последната седмица.

В уводните си думи Христов посочи, че Съюз на демократичните сили - най-старата демократична групировка, има още веднъж представител в Брюксел в лицето на Александър Йорданов. Сред целите, които той сложи на фокус в работата на ЕНП, са постигането на повече интеграция, участието в Шенген и европейски жители с европейски приходи.

" За нас резултатът на тези избори е триумф - спряхме походът на Българска социалистическа партия към властта ", сподели още той и акцентира, че България ще даде повече десни евродепутати в сравнение с Холандия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР