СДС води разговори с ГЕРБ за обединение на десния вот,

...
СДС води разговори с ГЕРБ за обединение на десния вот,
Коментари Харесай

Румен Христов: СДС преговаря за обединение с ГЕРБ

" Съюз на демократичните сили води диалози с ГЕРБ за обединяване на десния избор, когато и да са изборите ", това съобщи през днешния ден в Русе ръководителят на партията Румен Христов.

" Евентуално коалиране с който и да е, ще бъде основано на идеологическа основа ", сподели още Христов.

„ На първо място би трябвало да се подсигурява участието на България в НАТО, Европейския съюз и дефинитивно влизане в Еврозоната. На второ място е задълбочаване на европейската и антлантическа ориентировка на България. На трето място е увеличение на приходите чрез интензивен стопански напредък. И на четвърто място е ускорение на промените в стратегически браншове като правораздаването, опазването на здравето и образованието. Около тези четири неща ще търсим подобие в нашите идеологически разбирания “, съобщи Румен Христов.

„ Политическа рецесия има. Но процедурата по нашата Конституция във връзка с това по кое време държавното управление подава оставка и по кое време се назначава служебно държавно управление е съществуването на парламентарна рецесия. Очевидно е, че такава няма, тъй като държавното управление скоро мина избор на съмнение, събира своето болшинство, организират се съвещания. Желанието за привикване на служебно държавно управление час по-скоро не го разбирам “, безапелационен бе още Румен Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР