СДС винаги е била дясно-консервативна партия, но председателят ѝ Божидар

...
СДС винаги е била дясно-консервативна партия, но председателят ѝ Божидар
Коментари Харесай

Емил Кабаиванов: Лукарски поставя на дневен ред идеологическата тема

" Съюз на демократичните сили постоянно е била дясно-консервативна партия, само че ръководителят ѝ Божидар Лукарски в този момент слага на дневен ред идеологическата тематика, тъй като е изгубил легитимност и доверие и желае да подмени дебата. " Това съобщи някогашния водач на " сините " и сегашен член на управлението на Съюз на демократичните сили Емил Кабаиванов.
" Съюз на демократичните сили от няколко години изпада в самоизолация, нямаме тези по главните въпроси на обществото ", добави още Кабаиванов. Според него Лукарски е изгубил поддръжка и това си е проличало през вчерашния ден, когато 57 от 82 членове на Националния съвет са отказали да последват ръководителя отвън залата в " Красно село " и са провели законно съвещание с насрочване на конференция в Пловдив на 12 май, на която да се разисква оставката на водача.
" Това събиране през вчерашния ден е нелегитимно. Вие сега желаете, жестоко казано, да се продадете ", сподели от своя страна Юрий Колев, който бе основно настоящо лице в багра по време на Националния съвет на Съюз на демократичните сили.
Според него офанзивите против Лукарски са почнали сега, в който ръководителят е задал курс към коалиция с националистите.
Той добави, че ясна разграничителна линия сред Съюз на демократичните сили и ДСБ е отношението към Истанбулската спогодба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР