СДС вероятно ще се коалира с ГЕРБ и за местния

...
СДС вероятно ще се коалира с ГЕРБ и за местния
Коментари Харесай

СДС вероятно ще се коалира с ГЕРБ и за местния вот

СДС евентуално ще се коалира с ГЕРБ и за локалния избор. Решението следва да бъде взето, само че от синята партия регистрират като заслуга на сегашната им коалиция вкарването на един евродепутат.

" Ще работим за повече интеграция, за обединена Европа, участието на България в Еврозоната и Шенген. Основната ни цел обаче е за европейски жители с европейски приходи ", сподели ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов по време на първата конференция на партията след изборите за членове на Европейски парламент, оповестява БГНЕС.

" За нас резултатът от тези избори е триумф, тъй като успяхме да спрем похода на Българска социалистическа партия към властта “, сподели Христов и добави, че са извънредно удовлетворени, тъй като десницата е запазила своето преобладаващо болшинство в Екологичен потенциал.

" В Екологичен потенциал ще имаме седем представители на десницата - 6 от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили и един от „ Демократична България “. Това значи, че България ще даде повече десни депутати, повече депутати в ЕНП, в сравнение с дава Холандия със своя десен министър председател “, разгласи Румен Христов и акцентира, че Съюз на демократичните сили има капацитет последователно да стартира да се възражда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР