СДС-Варна, и неговите представители в общинския съвет са фокусирали дейността

...
СДС-Варна, и неговите представители в общинския съвет са фокусирали дейността
Коментари Харесай

Румен Христов: Европейски граждани с европейски доходи е стратегическа цел на СДС

СДС-Варна, и неговите представители в общинския съвет са фокусирали активността си върху три стратегически плана – Варна, европейски град на спорта 2019, опазването на здравето да е приоритет в бюджета на общината за идната година, както и развиването на Варна на юг с плановете за инфраструктура в Аспарухово, втори мост над езерото, построяването на рибарското пристанище и развиването на Аспаруховия парк.

Това съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, който дойде във Варна за първи път след избирането му за водач на синята партия.

По думите му целите на синия актив край морето са доста амбициозни, а това е в синхрон с упоритостта на Съюз на демократичните сили да работи все по дейно за разширение на въздействието си в страната. „ С партиите обединения елементарно се реализират, най-важната коалиция за нас е тази с гласоподавателите ни, акцентира Христов. Към тях търсим път, към всички дясно мислещи българи, запазили в себе си синьото пламъче на демокрацията, то ни връща към корените ни. Защото каквито и грехове да са ни приписвани, Съюз на демократичните сили през годините се запази като морална партия. ”

Според ръководителя на СДС-Варна, доктор Янко Станев локалните структури са задоволени от решението на централното управление на Съюз на демократичните сили да имат цялостна независимост на коалиране и предизборни тактики за локалните избори през есента на 2019г. „ Тематичната конференция към този момент е почнала, тъй като разговор в партията по икономическите тактики към този момент тече, състоя се национална полемика в Стара Загора за законодателни промени, които да доведат до повишение на благосъстоянието и устойчивостта на междинната класа в България ”, сподели доктор Станев.

Визитата на ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов във Варна е във връзка общинската и регионалната конференция на локалната организация през днешния ден. А за 11.11. в София е планувана теоретична национална конференция на Съюз на демократичните сили за стратегическата цел на партията – европейски жители с европейски приходи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР