СДС Сливен заявява категорична подкрепа за кандидата за кмет от

...
СДС Сливен заявява категорична подкрепа за кандидата за кмет от
Коментари Харесай

СДС Сливен заявява категорична подкрепа за Стефан Радев

СДС Сливен декларира безапелационна поддръжка за претендента за кмет от ГЕРБ Стефан Радев. Това написа в нарочна декларация Дончо Дончев, който е регионален ръководител на Съюз на демократичните сили.

В документа от партията приканват всички последователи на Съюз на демократичните сили, както и всички сливналии, които не желаят да бъдат подвеждани и градът да се трансформира в инструмент за нечии персонални ползи, реституция на остарели модели и нови политически структури да гласоподават на 29 октомври с номер 7 в бюлетината за Стефан Радев. Ето и цялостният текст на декларацията:

„ Уважаеми съграждани,

Скъпи последователи на синята концепция,

Всички знаете, че три десетилетия Съюз на демократичните сили е притежател на демокрацията, правилата на свободна стопанска система и евроатлантически полезности. В Сливен ние донесохме смяната в първите години след 10 ноември, изправяйки се против нереформираните комунисти.

Днес Съюз на демократичните сили Сливен продължава да следи опити за реституция на остарялото, посредством няколко червени кандидатури и няколко листи от леви или “независими ” претенденти. Вече нееднократно сме се убеждавали, че това не води до нищо положително града ни.

Затова твърдо имаме вяра, че десният, либерален избор би трябвало да се сплоти и още веднъж да поддържа кандидатурата на Стефан Радев за трети управнически мандат.

Кметът на Сливен съумя да реализира мъчителни промени и да преведе Общината през сложни интервали като пандемията от Коронавирус и комплицираната, нестабилна обстановка в страната в последните години.

Ако би трябвало да използваме думите на президента Петър Стоянов – това е въпрос на цивилизационен избор.

Затова призоваваме всички последователи на Съюз на демократичните сили, както и всички сливналии, които не желаят да бъдат подвеждани и градът да се трансформира в инструмент за нечии персонални ползи, реституция на остарели модели и нови политически структури – гласувайте на 29 октомври с номер 7 в бюлетината за Стефан Радев!

Време е за единен десен избор в името на Сливен!

Време е да продължаваме напред, а не да се връщаме обратно!

Време е за победа на първи тур!

Време е да покажем силата на свободните хора! “

За да изберете Стефан Радев и младата листа на ГЕРБ Сливен, гласувайте на 29 октомври с номер 7 в бюлетините за кмет и общински съветници.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР