СДС ще търси обединение на идеологическа основа с партиите, членове

...
СДС ще търси обединение на идеологическа основа с партиите, членове
Коментари Харесай

Александър Йорданов: В България всичко е нормално, протестират лумпени

СДС ще търси обединяване на идеологическа основа с партиите, членове на ЕНП, като към този момент се водят диалози с ГЕРБ за обединяване на идните избори. Това стана ясно след Националния съвет на Съюз на демократичните сили, който се организира в Русе.

Четири са главните точки, по които Съюз на демократичните сили ще търси патртньори на идните постоянни избори. Това са участието на страната ни в НАТО и Европейския съюз и приемане на еврото, продължение на европейската и атлантическа интеграция, увеличение на приходите на жителите посредством интензивен стопански напредък и промени в стратегическите браншове - опазване на здравето, правораздаване и обучение. Това разгласи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, представен от БНР.

Коментар за митингите в страната, които не престават над 90 следващи дни с искане за оставка на държавното управление направи евродепутатът Александър Йорданов.

" Няма такова нещо. Всичко е обикновено в България! А че стачкуват 100-200 души, ами дано си стачкуват. Това е обикновено. Нали ги видяхме нощес пред Българска национална телевизия. Абсолютни простаци бяха това, а не протестиращи. И би трябвало да се назовават нещата с същинските имена! Това са лумпени ".

Той направи разбор и на резолюцията на Европейския парламент, като я разгласи за " памфлет " и изясни държанието на евродепутатите.

" Мнението на политиците е постоянно партийно несъмнено. Политикът служи на първо време на своята партия, а не на страната или на нещо друго. Да не се заблуждавате в това отношение. Той другояче за какво влиза в партии? ", разяснява Йорданов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР