СДС се промени много, което е разбираемо, предвид 30-годишната ни

...
СДС се промени много, което е разбираемо, предвид 30-годишната ни
Коментари Харесай

Румен Христов: СДС е партията, която промени България

СДС се промени доста, което е разбираемо, поради 30-годишната ни история. " Аз считам, че това е партията, която промени България ", съобщи за " Още от деня " ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Той призна, че както всичко в живота се трансформира, по този начин Съюзът на демократичните сили също е друг.

Гостът в студиото разяснява локалните избори, като съобщи, че Съюз на демократичните сили се е показал добре. Той не скри, че един водач постоянно чака по-високи резултати.
Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили: Резултатът е: 193 общински съветници, 10 общински кмета, в това число два регионални града - Видин и Монтана. Разбира се, би трябвало да подчертая, че в Монтана бяхме с Политическа партия ГЕРБ. Имаме 9 ръководители на общински препоръки.
Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парламентарните избори и откогато е бил определен за ръководител на Съюз на демократичните сили, работи точно за тези избори, " тъй като в Народното събрание се прави огромната политика ". По мотив на загубата на локалните избори в Пловдив той уточни, че се надява с времето партията да си възвърне доверието на хората там.

-------

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов е бил зам.-министър на стопанската система в кабинета на Филип Димитров, консултант на президента Желю Желев, взе участие и в администрацията на Петър Стоянов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР