СДС се обяви в подкрепа на рок-звездата Милена Славова. В

...
СДС се обяви в подкрепа на рок-звездата Милена Славова. В
Коментари Харесай

СДС се обяви в подкрепа на Милена Славова

СДС се разгласи в поддръжка на рок-звездата Милена Славова. В специфична позиция партията показва възмущението си от нападките към нея поради позицията й срещу гей-парадите.

" Изразяваме възмущението си от отношението към Милена Славова, от омразата и опитите да затворят устата й. Обидите, блокирането на профила й във фейсбук, соченето с пръст, още повече потвърждават нашето разбиране, че неолибералните течения постановат противоположна дискриминация у нас ", пишат от Съюз на демократичните сили.
 Вълна от реакции във Фейсбук след коментар на Милена Славова за гей парада Вълна от реакции във Фейсбук след коментар на Милена Славова за гей парада
" Сигурна съм, че НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕЙ ПАРАДИТЕ! Горко на естествените хора, задушаваме се към този момент от наглостта и парадирането на всякакви извратеня...

" Милена Славова е блокирана, тъй като не поддържа гей-парада и назовава нещата с същинските им имена! А дали са блокирани профилите на тези, които изляха върху нея персонални обиди, закани, и не се посвениха да употребяват език на омразата?! Когато те наскърбяват – няма проблем. Когато някой, който не ги поддържа, изрази мнението си, незабавно е подложен на обществен линч ", считат от партията.

" Милена Славова е от поколението създатели, които способстваха за успеха на демокрацията в България и го правеха от сърце и по разбиране! Тези хора би трябвало да бъдат уважавани и ценени. И когато показват свободно мнението си, е добре да бъдат чути, а не охулвани! Подкрепяме Милена и я поздравяваме за ясната и смела позиция! Човешките полезности и нормалността би трябвало да бъдат обща идея на всички здравомислещи българи.

В борбата против налагането на „ нова нормалност “ не би трябвало да се вършат взаимни отстъпки! ", написа още в известието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР