СДС подкрепя категорично Здравко Димитров. Той е човекът, който може

...
СДС подкрепя категорично Здравко Димитров. Той е човекът, който може
Коментари Харесай

СДС подкрепи Здравко Димитров ВИДЕО

Съюз на демократичните сили поддържа изрично Здравко Димитров. Той е индивидът, който може да свърши най-полезната работа за Пловдив и пловдивчани. Той е десният човек и по тази причина ние сме до него “. Това съобщи през днешния ден пред публицисти зам.-председателят на Съюз на демократичните сили и кмет на Карлово Емил Кабаиванов, представен от "Марица ".

Той акцентира историческия триумф на обединената десница в Карлово. С поддръжката на ГЕРБ Кабаиванов завоюва четвъртия си мандат още на първи тур с 51,65%. „ Ще победим и тук - Пловдив е знаков десен град със страховит капацитет “, добави Емил Кабаиванов. Здравко Димитров пък му честити успеха в Карлово.

“Когато ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ръководят дружно, нещата се случват. Оптимист съм за бъдещото ни съдействие. Пловдив заслужава дясно-центристко ръководство, което ще донесе положителни неща на града “, уточни Зико.

„ Съюз на демократичните сили стои твърдо зад Здравко Димитров. Нашият водач Румен Христов беше в Пловдив, с цел да изрази нашата поддръжка. Президентът на България (1997-2002 г.) Петър Стоянов - също “, разгласи основният секретар на синята партия Илия Лазаров.

Градският водач на Съюз на демократичните сили Тони Симидчиева посочи, че с изключение на Димитров, те поддържат и претендентите за районни кметове на ГЕРБ. „ Ние сме сътрудници за дълъг път, а освен за през днешния ден. Тепърва ни следва да работим за града. Пожелаваме триумф на Здравко Димитров “, сподели още тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР