СДС обвини БСП в политическа атака с намерението на Крум

...
СДС обвини БСП в политическа атака с намерението на Крум
Коментари Харесай

СДС с обвинения към Крум Зарков заради партийната централа

СДС упрекна Българска социалистическа партия в политическа офанзива с желанието на Крум Зарков поради желанието на правосъдния министър Крум Зарков да настани в постройката на Съюз на демократичните сили на " Раковски " 134 в София делегираните европейски прокурори.

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов зададе няколко въпроса към министъра на правораздаването: Започва ли предизборната си стратегия за битка за председателското място Крум Зарков на гърба на Съюз на демократичните сили. От партията желаеха Зарков да каже още дали Българска социалистическа партия си заплаща постоянно наема.

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов пита още по какъв начин в постройка с огромни проблеми, която не е ремонтирана от години, ще настаняват делегирани прокурори. От Съюз на демократичните сили са подготвени с багажа си да се изнесат, само че не са им дали още друга постройка. Те увериха, че са си плащали наема постоянно. Тяхното предпочитание е да се изнесат краткотрайно от страдата, след ремонта да се върнат на един от етажите и да си заплащат наем. Лидерът на Съюз на демократичните сили сподели, че не са се срещали със служебния правосъден министър във връзка постройката на " Раковски " 134.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР