СДС ни прати на правилния път. ГЕРБ не само го

...
СДС ни прати на правилния път. ГЕРБ не само го
Коментари Харесай

Борисов уважи 30-ата годишнина от учредяването на СДС

СДС ни прати на верния път. ГЕРБ освен го удържа, освен го бетонира, само че и го надгради. Това бяха думите на премиера Бойко Борисов , който почете 30-ата годишнина от учредяването на първата демократична партия у нас след рухването на тоталитарния режим. Сред присъстващите беше и кмета на София Йорданка Фандъкова.


 
" Съюз на демократичните сили си е нашата партия, тъй като когато ние изобщо не сме си мислили, че ще се занимаваме с политика, Съюз на демократичните сили си беше нашата партия. Не мога да не се обърна по старшинство към индивида, който ми даде генералските пагони - президента Стоянов. Не мога да си изразя задоволството си от избора на някогашния министър председател и сегашен парламентарен арбитър за заместник-председател на Венецианската комисия - Филип Димитров ", уточни още Борисов.



" Комунист да приказва от името на народа - ами те от името на народа направиха и Народния съд. И избиха цвета на нацията! С цялата си безочливост излизат и споделят, че приказват от името на народа ", разяснява Борисов пред симпатизанти на Съюз на демократичните сили. Той направи съпоставяне по какъв начин " червени сътрудници провокатори " са направи по този начин, че партия като Съюз на демократичните сили да не е след ръководещите. " Люти кавги, частичка по частичка люпеха от Съюз на демократичните сили. ГЕРБ обаче удържа и изпълнихме главната задача - да не разрешаваме Българска социалистическа партия да дойдат на власт ", добави Борисов.

 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР