СДС не е номинирал Божидар Лукарски за икономически министър, заяви

...
СДС не е номинирал Божидар Лукарски за икономически министър, заяви
Коментари Харесай

Илия Лазаров: СДС не е номинирал Божидар Лукарски за икономически министър

Съюз на демократичните сили не е номинирал Божидар Лукарски за стопански министър, съобщи за Епицентър.бг основният секретар на партията Илия Лазаров. Той бе безапелационен, че право да вършат такива номинации имат Националният съвет на партията и Националният изпълнителен съвет, а те не са предприемали такава стъпка.

 

Запитан по какъв начин си изяснява кръжащите клюки, пращащи Лукарски в икономическото министерство, Илия Лазаров разяснява: " След три брака и три развода може би е останал без пари и по тази причина напира! "

 

Стари седесари напомнят, че Лукарски не се употребява с положително име в партията поради абсурда, с който я напусна и задълженията, които остави. В партията изключват Лукарски да е харесан от ГЕРБ за министър, тъй като това би било еднакво от Съюз на демократичните сили да предложат Цветан Цветанов.

 

Божидар Лукарски бе министър на стопанската система във второто държавно управление на Бойко Борисов и водач на Съюз на демократичните сили. На националната конференция на партията през 2018 година Лукарски е свален от лидерския пост, не съумява да стане даже зам.-председател, напуща афектиран и от този момент не поддържа връзка с партията. След престоя си в икономическото министерство Лукарски отпътува за Съединени американски щати и изчезна от българския политически живот. Досега.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР