СДС излезе днес с позиция, в която категорично подкрепя опозицията

...
СДС излезе днес с позиция, в която категорично подкрепя опозицията
Коментари Харесай

СДС подкрепи опозицията във Венецуела

Съюз на демократичните сили излезе през днешния ден с позиция, в която " изрично поддържа опозицията във Венецуела ".
 Марешки се разгласи в поддръжка на Мадуро  Путин беседва по телефона с Мадуро, с цел да изрази поддръжката си  Революция против Мадуро във Венецуела, Съединени американски щати признаха водача на опозицията за нов президент
Съюз на демократичните сили приканва " всички български партии, считащи се за демократични, да поддържат Народното събрание и опозицията във Венецуела в опитите им да бъде свален от власт Николас Мадуро, определен с очевидно тъпчене на демократичния избирателен развой ".

" Крайно време е лявата тирания да бъде прекъсната и демокрацията във Венецуела възобновена, след десетилетия разрушителна политика на Чавес и Мадуро. Вследствие на волунтаристичното и некадърно ръководство, една от най-красивите и богати страни в Латинска Америка беше доведена до просешка сопа. Като страна с едни от най-големите находища на нефт, в този момент вместо експортьор, е вносител на черното злато. Подобно на България, с обичайно мощно земеделие, докарана до зърнена рецесия. И в двата случая общият знаменател е социалистическото ръководство. България, като страна, минала по нелекия път от тоталитаризъм към народна власт, би трябвало да пази правото на другите нации да се борят за своите свободи и да отстояват общочовешките и цивилен полезности, погазени от едно властническо ръководство. " - написа в позицията на Съюз на демократичните сили.

" Когато нашата страна имаше потребност от поддръжка, свободният свят ни я даде. Благодарение и на това, гражданското неодобрение против социалистическата съсипия не беше погазено, а България стъпи на пътя на демократизацията и направи своя цивилизационен избор към евроатлантизма. Затова ние пазиме правото на всяка нация да се бори и отстоява гражданските си права и устрема си към независимост и народна власт " - заявават още от " Раковски " 134.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР