СДС и ГЕРБ отново са в коалиция и ще се

...
СДС и ГЕРБ отново са в коалиция и ще се
Коментари Харесай

СДС и ГЕРБ пак в коалиция, регистрират се утре сутрин

СДС и ГЕРБ още веднъж са в коалиция и ще се явят дружно на изборите на 11-и юли. Утре в 9, в деня, в който изтича последният период за регистрация за вота, десният съюз ще подаде документите си в ЦИК.

Двете партии не престават да водят диалози за местата на претендентите в листите. Най-вероятно шефът на „ Раковски 134 ” Румен Христов още веднъж ще поведе партийните описи в 23-и МИР София. Първото място в партийните описи, той получи и на предишните избори  на 4-и април.

Преди няколко дни, синият ръководител разяснява, че при договарянията с партията на Бойко Борисов, ще се упорства представители на Съюз на демократичните сили да бъдат на по-предни позиции в листите с кандидат-депутати.

На изборите през април, 28 претенденти на Съюз на демократичните сили влязоха в предизборната борба в общите листи в обединението ГЕРБ-СДС. Освен челно място за водача Румен Христов в София, главсекът Илия Лазаров бе втори в листата на ГЕРБ-СДС в Монтана.

Икономистът Йордан Кръстанов пък се пребори за трето място в листата в Пловдив-област. Трети във Велико Търново бе и Димитър Николов, който също е икономист и журналист-издател. Останалите сини кандидат-депутати получиха четвърти и пети места в описите по места.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР