СДС е в сърцето му още от времето прекарано в

...
СДС е в сърцето му още от времето прекарано в
Коментари Харесай

Георги Марулев, СДС: Време е да спрем да погазваме традициите и ценностите на православния ни народ

СДС е в сърцето му още от времето прекарано в редиците на Българската войска. Той постоянно е бил симпатизант,  само че от към 3 години в редиците на Съюз на демократичните сили. Той има предпочитание Съюз на демократичните сили и българския дух да се възроди, да промени визията за хората които влизат в политиката. Иска да е другият политик, който е покрай хората. Практикува своята специалност на ортодонт от 27 години и се е стремял постоянно да оказва помощ с каквото може на своите пациенти. Семеен с три деца.

Днес беседваме с Георги Марулев, претендент за общински консултант от листата на СДС-Варна

Ето какво ни описа за себе си той:

- Защо решихте да се кандидатирате за общински консултант в листата на СДС-Варна?

Реших да вземам участие в листата на Съюз на демократичните сили тъй като тази партия е дясно консервативна и постоянно е защитавала сеймените полезности, родолюбието и традициите на българския народ. Това е идеологията която е съхранила и ще продължи да съхранява нашата нация. Време е да спрем да погазваме традициите и полезностите на православния ни народ, да не изпадаме в крайности. Да не отхвърляме положителното от предишното и да не одобряваме всичко ново за чиста монета.



- Какъв би бил Вашият принос за развиването на Варна? В кои области ще насочите напъните си?

Обичам да се занимавам с действия от които разбирам. Областите в които бих бил потребен са опазване на здравето и спорт. В здравеопасзването бих насочил вниманието на варненското общество към  неналичието и профилактика към денталното здраве на нашите деца. Затова имам няколко съответни хрумвания, които съм споделил с представители на общинската власт. На града са нужни още спортни площадки и басейни. Младите хора е нужно да изразходват своята сила в спорта, който  ги прави дисциплинирани и волеви, което ще им помогне в сложния живот който им следва.

- Какво отличава политиката на Съюз на демократичните сили от останалите партии в дясното политическо пространство?

Съюз на демократичните сили е за родолюбието, традициите и фамилията. Не поддържа локалния феодализъм, презастрояването на Варна и псевдонационализма.



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР