СДС е партията, която промени България. Но знаете, животът е

...
СДС е партията, която промени България. Но знаете, животът е
Коментари Харесай

Румен Христов: СДС е партията, която промени България

СДС е партията, която промени България. Но знаете, животът е динамичен, той се трансформира, трансформират се и партиите. Съюз на демократичните сили също се промени за тези 30 години. Това показа в предаването ''Още от деня'' по Българска национална телевизия ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

,,Смятам, че Съюз на демократичните сили се показа добре на локалните избори. Разбира се, един водач постоянно чака повече, само че резултатът е подобен, какъвто е и ние получихме 193 общински съветници. Така че общият брой на гласовете, които взехме, е добър. И въпреки всичко парламентарните избори са най-важните за една партия, тъй като в Народното събрание се прави огромната политика'', разяснява още Христов.

Румен Христов: Съюз на демократичните сили не се обезличава от съюза си с ГЕРБ

,,Рано е да се каже с кого ще бъдем в коалиция на парламентарните избори. По-важното е партията да продължи да върви по пътя, по който сме поели. Евентуална коалиция ще зависи както от страна на Съюз на демократичните сили, по този начин и от страна на ГЕРБ'', добави водачът на Съюз на демократичните сили и посочи в умозаключение, че демокрацията не е даденост и за нея би трябвало да се борим всеки ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР