СДС да поеме курс към НФСБ, а не към лилавата

...
СДС да поеме курс към НФСБ, а не към лилавата
Коментари Харесай

Лукарски иска коалиция със съседа Валери Симеонов

СДС да поеме курс към НФСБ, а не към " лилавата коалиция " - Да, България и ДСБ, желае ръководителят на Съюза на демократичните сили Божидар Лукарски.

Курсът на Съюз на демократичните сили би трябвало да е към консервативно патриотичната линия, разгласи той по бТВ. По думите му с НФСБ имат доста допирни точки, а и от седмица публично са съседи на Раковски 134.

„ На последния изпълнителен съвет на партията аз дадох явен знак, че курсът на Съюз на демократичните сили би трябвало да е към тази линия, която се покрива от НФСБ и Патриотите. Допирни точки са отношението ни към истанбулската спогодба, позициите ни по отношение на съветския патриарх, много са нещата ”, добави Лукарски.

За обединяване с НФСБ може да се приказва след 17 април, когато е плануван Национален съвет на Съюз на демократичните сили. „ На Народно събрание би трябвало да се реши дали ще има придвижване към консервативно патриотични организации или към дясно демократични организации, каквито са „ Да, България ” и ДСБ ”, разяснява Лукарски. Тази коалиция, както желаят да я кръщават, само че „ лилава коалиция ” ще е по-точно ”, разяснява още обединяването на другите две партии Лукарски.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР