СДС да напусне коалицията с ГЕРБ и ръководството на синята

...
СДС да напусне коалицията с ГЕРБ и ръководството на синята
Коментари Харесай

Дончо Златев от НС на партията: СДС да напусне коалицията с ГЕРБ и оставка на ръководството

СДС да напусне обединението с ГЕРБ и управлението на синята партия да подаде оставка. Това предложение е внесъл Дончо Златев - член на Националния изпълнителен съвет на Съюз на демократичните сили, представител на Югоизточна България в партията.

" Фактът, че имаме единствено един представител в 47-ото Народно заседание приказва за една диспропорция в представителността на Съюз на демократичните сили в обединението с ГЕРБ ", разяснява пред Златев и изясни, че още когато Съюз на демократичните сили е подписал споразумените с ГЕРБ за коалиция, той е изразил терзанията си.

" За мен Съюз на демократичните сили е идея, която да пази десните и свободолюбивите хора в България... Или ще превърнем Съюз на демократичните сили в партията на народа и я резервираме като такава, или това, че имаме един народен представител, няма никакво значение. Важен е смисълът и идеята ", съобщи той.

Дончо Златев уточни, че следва Национален съвет на Съюз на демократичните сили, на което предлагането му ще бъде разисквано.

 Снемка: Facebook профил на Дончо Златев

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР