Сдружението Левски на левскарите вече има и Устав. Той е

...
Сдружението Левски на левскарите вече има и Устав. Той е
Коментари Харесай

Новите собственици на Левски ще трябва да плащат по 200 лева на година, обявиха как ще се избират шефовете

Сдружението " Левски на левскарите " към този момент има и Устав.

Той е признат от 86 индивида, като подписи са положили както представители на най-големите почитател фракции, по този начин и главните фактори в клуба - Наско Сираков, Кирил Ивков, Даниел Боримиров и Станимир Стоилов.

От Устава стана ясно, че всеки ентусиаст, искащ да е член на " Левски на Левскарите ", ще би трябвало да заплаща по 200 лв. на година, което е малко над 16 лв. на месец. Така той ще има право на глас на общото заседание на клуба, разгласиха документите от " Спортал ".
 Мариани предвижда: 2:0 за Левски против ЦСКА и огромно
Мариани предвижда: 2:0 за Левски против ЦСКА и огромно " синьо " празненство в София!

" Желая шанс "

Ето по какъв начин ще се случва всичко това, съгласно Устава на сдружението:

По решение на Управителния съвет Сдружението може да построи районни секции. Всяка една от тях би трябвало да се състои от минимум 100 члена.



Върховният орган на Сдружението е Общото заседание. В случай че членовете на Сдружението са до 1000 души се организира общо заседание на членовете. Ако са над 1000 души, по решение на УС се организира Общо заседание на делегатите. Делегатите се избират от всяка районна секция. Един пратеник съставлява 25 члена.



Членовете/делегатите избират и освобождават членовете на УС на клуба. Общото заседание се привиква от Управителния съвет по негова самодейност или по искане на 1/3 от членовете на Сдружението.





Изборът на хората в УС се взима с болшинство равно или по-голямо от 2/3 от присъстващите членове/делегати, като се гласоподава за всеки един от препоръчаните членове. В случай че един или няколко претенденти не съберат 2/3 от гласовете на присъстващите членове/делегати, се прави балотаж, на който събраните най-вече гласове се смятат за определени за УС.



Предложения за нови членове на Управителния съвет се вършат в писмена форма по одобрен пример. Образецът се подписва от члена на сдружението, който внася предлагането, от 10 членове на сдружението и от лицето, което е предлажено за член на УС.



За ръководител и членове на УС (органът, който ще ръководи Левски) ще се гласоподава скрито, посредством бюлетина по одобрен пример, в която всеки от членовете/делегатите означават посредством съответните им номера 7 от препоръчаните делегати, които смята, че следва да бъдат определени в УС. Също по този начин отбелязва и кой от претендентите следва да бъде Председател на сдружението.





Годишният членски импорт е в размер на 200 лв.. Членството в сдружението се приключва в четири случая. Отпадането на член става автоматизирано заради невнасяне на членския импорт за съответната година, респективно на две следващи членски вноски при възнаграждение на членския импорт на равни вноски.



Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР