Сдружението Левски на Левскарите отговори на Наско Сираков след приетата

...
Сдружението Левски на Левскарите отговори на Наско Сираков след приетата
Коментари Харесай

Феновете на Левски контрираха Сираков

Сдружението " Левски на Левскарите " отговори на Наско Сираков след признатата от него покана за среща.

Чрез формалния уебсайт на Левски, мажоритарният притежател одобри отправената му покана. Той насрочи среща за сряда от 10:30 часа, като прикани фенскките организации НКП и " Левски на Левскарите " да излъчат по трима свои представители.

Феновете обаче отвърнаха предлагането и припомниха на Сираков, че поканата е била за отворена среща с всички искащи последователи, както и с представители на медиите.

Както от " Левски на Левскарите ", по този начин и от НКП оповестиха, че срещата няма да стартира, до момента в който всеки почитател или публицист не бъде позволен в залата.

" Скъпи левскари,

В отговор на поканата от страна на управлението на ПФК Левски за среща с представители на Сдружение " Левски на Левскарите ", заявяваме следното:

В нашето предложение за среща ясно декларирахме, че държим срещата да бъде отворена за всички левскари, както и за представители на медиите. Темата за положението на клуба и бъдещото му развиване е прекомерно значима за половин България, тъй че е редно да има опция максимален брой хора да чуят от първа ръка позициите на управлението и да зададат свободно своите въпроси, а медиите - да отразят срещата онлайн.

Ето за какво, каним всички искащи последователи на клуба и публицисти да заповядат на " Герена " в оферти от мажоритарния притежател ден и час - сряда, 20ти декември, 10:30 часа.

Заявяваме, че срещата няма да стартира до момента в който всички присъстващи почитатели и медии не бъдат позволени до нея.

УС на Сдружение " Левски на Левскарите ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР