Сдружението Левски на левскарите информира привържениците на Левски във Враца,

...
Сдружението Левски на левскарите информира привържениците на Левски във Враца,
Коментари Харесай

Феновете на Левски във Враца ще могат да се срещнат със Станимир Стоилов и Иво Ивков преди мача с Ботев

Сдружението " Левски на левскарите " осведоми последователите на Левски във Враца, че ще имат опцията да се срещнат персонално със старши треньора на отбора Станимир Стоилов и изпълнителния шеф Ивайло Ивков преди гостуването на Ботев Враца в среща от 8-ия кръг на Първа лига.

Феновете ще могат да се срещнат с две от най-важните лица в " Синия клуб " на 28 август (неделя) в конферентната зала на хотел " Хемус " от 17.00 часа. На срещата ще участват още и членове на УС от Левски.

От 21.00 часа пък Левски гостува на стадион " Христо Ботев " на локалния Ботев Враца в търсене на четвърта поредна победа в шампионата.

Ето по какъв начин анонсираха срещата от сдружението " Левски на левскарите ":

" Скъпи левскари,

Сдружение " Левски на Левскарите " кани последователите на Левски от Враца и района на среща със старши-треньора на Левски Станимир Стоилов и изпълнителния шеф на клуба Иво Ивков на 28 август (неделя) в конферентната зала на хотел " Хемус " в 17:00 часа.

Останалите участници в срещата ще бъдат членовете на УС на сдружението Димитър Костадинов (председател) и Никола Бушняков (отговорник за Северозападна България).

Заповядайте да поговорим за моментното положение на Левски, както и да отговорим на всички ваши въпроси.

На място ще имате опция да попълните заявката си за участие в " Левски на Левскарите " и да заплатите членския си импорт.

Очакваме ви!

Само Левски! "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР