Сдружение „Заедно за Сердика“, бившият играч на Левски Димитър Иванков

...
Сдружение „Заедно за Сердика“, бившият играч на Левски Димитър Иванков
Коментари Харесай

Димитър Иванков и Дани Илиев с благотворителен жест на Велика събота

Сдружение „ Заедно за Сердика “, някогашният състезател на Левски Димитър Иванков и ММА-боецът Дани Илиев зарадваха деца и младежи, настанени в домове от фамилен вид в регион „ Сердика “. След като бе отслужена молитвена литургия от отец Петър в църквата „ Света Петка “ в кв. „ Орландовци “ всички присъстващи посетиха децата от домовете в кв. „ Бенковски “ и кв. „ Надежда “ и ги зарадваха с яйца и козунаци за Великден. Боядисаните яйца заредиха малчуганите с доста страсти и усмивки.

След това младежите от съдружие „ Заедно за Сердика “ посетиха и Центъра за непрекъсната нужда от здравна грижа в кв. „ Фондови жилища “, където подариха хранителни артикули.

Председателят на „ Заедно за Сердика “ Аделина Карчина поздрави младежите с идния Великден и персонално се срещна с това от какво още имат потребност. Всички доброволци поеха ангажимент в най-кратки периоди желанията на малчуганите да станат факт.

Димитър Иванков и Дани Илиев останаха впечатлени от уменията на едно от децата в кв. „ Орландовци “, което сподели неповторими картини, нарисувани персонално от нея.

Директорът на домовете за настаняване от фамилен вид за деца и младежи Цветан Предов благодари на Сдружение „ Заедно за Сердика “ за прелестната самодейност и изрази вяра образецът им да бъде последван и от други хора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР