Сдружение Софийски мотористи - Sofia Riders и Сдружение “Да дарим

...
Сдружение Софийски мотористи - Sofia Riders и Сдружение “Да дарим
Коментари Харесай

Стотици мотористи организират Коледно Каране 2022 by Sofia Riders

Сдружение " Софийски мотористи " - Sofia Riders и Сдружение “Да дарим усмивка ” провеждат " Коледно Каране 2022 by Sofia Riders ". То съставлява всеобща мото обиколка на София на стотици мотористи, облечени като " Добрия дъртак ". Ще се организира директно преди коледните празници, като тази година идеята е ориентирана най-вече към положителното въодушевление на жителите на столицата.

Това събитие го организираме за осми път, като с всяка година притегля от ден на ден участници, макар ниските температури и рисковете.

" Събитието ще се организира на 17.12.22г. (събота) от 11:00ч. пред входа на НИМ (Резиденция " Бояна " ) и ще премине през столични булеварди, като ще приключи на кръстовището на бул. " Витоша " и бул. " Патриарх Евтимий ", където ще раздаваме дарове на всички инцидентни минувачи, украсяваме дръвчета с коледни играчки и вършим грандиозно шоу! ", оповестиха уредниците.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР