Сдружение ПФК Ботев придоби 39% от акциите на Ботев (Пловдив),

...
Сдружение ПФК Ботев придоби 39% от акциите на Ботев (Пловдив),
Коментари Харесай

Сдружение ПФК Ботев вече притежава 100% от акциите

Сдружение " ПФК Ботев " закупи 39% от акциите на Ботев (Пловдив), които досега бяха благосъстоятелност на ТЦ-ИМЕ АД - в неплатежоспособност. По тази метод Сдружението към този момент е притежател на 100% от книжата на „ канарчетата “ и е готово да даде до 99% от тях на изявилия интерес към развиването на клуба съветски бизнесмен Антон Зингаревич.

Придобиването и на последния пакет акции стана допустимо, откакто през декември Сдружението капарира препоръчаните от синдика за продажба бумаги и в границите на заложения период съумя да внесе цялата желана сума в размер на 110 000 лв.. А откупуването стана допустимо единствено с помощта на безрезервната ангажираност на цялата " жълто-черна " общност, която посредством няколко сполучливи начинания набра нужната сума единствено за месец.

В околните седмици се чака завършване на договарянията с Антон Зингаревич за даването на мажоритарен дял от акциите на клуба, диалозите са във финалния стадий. След прехвърлянето Сдружението ще концентрира старания върху просветителска активност, като скоро следва оповестяването на няколко нови начинания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР