Сдружение ПФК Ботев обяви, че стартира нова кампания за клуба

...
Сдружение ПФК Ботев обяви, че стартира нова кампания за клуба
Коментари Харесай

Започва нова мащабна кампания в Ботев Пд

Сдружение ПФК Ботев разгласи, че започва нова акция за клуба - "100% Ботев Пловдив ", като задачата е събирането на 100% от акциите на клуба на едно място.

Ето какво написаха от Сдружението:

След сполучливия завършек на акцията „ Да живее Ботев Пловдив “ Сдружение „ ПФК Ботев “ дава старт на една също толкоз значима акция - „ 100% Ботев Пловдив “, чиято цел е събирането на 100% от акциите на клуба на едно място. Кампанията ще подкрепи откупуването на 39% от акциите на Ботев Пловдив, които сега са благосъстоятелност на ТЦ ИМЕ АД - в неплатежоспособност.

Още преди година Сдружението обществено обявява желанията си за събирането на всички акции на едно място за повишение атрактивността на клуба за евентуални вложители и обезпечаване на неговата дълготрайна непоклатимост. След дълги процедури опцията за закупуването им е реалност. В момента е подписан контракт и е импортиран аванс, като оставащата сума за събиране е 100 000 лева Срокът е доникъде на февруари.

Защо закупуването на тези акции е значимо?

Придобиването на цялостния пакет акции изрично обяснява собствеността на клуба и подсигурява естественото му действие. В продължение на години самото осъществяване на акционерните събрания на ПФК Ботев АД (предпоставка за гласуването на значими решения) зависеше от сдружение оповестено в неплатежоспособност.

Със събирането на едно място на цялостния пакет акции ще създадем ПФК Ботев АД извънредно прелъстителен за вложителите. Така последователите на най-стария футболен клуб в България ще извършат героизъм за стабилизирането на обичания си Ботев Пловдив, освен това - за повторно през последните месеци.

И въпреки че процесът по придобиването на остатъчните акции да започва преди много време, след декларирания интерес от господин Зингаревич всички дейности са съгласувани с него и неговите представители.

Какво съответно следва?

1. Открита е сметка за дарения за акцията: IBAN: BG57 TEXI 9545 1004 0180 00, Сдружение ПФК Ботев

2. Възобновяват се онлайн търговете, като ще бъдат препоръчани още скъпи за ботевистите продукти.

3. Възстановява се благодарствената онлайн стена за донорите, ориентирана към компаниите на www.565.botevplovdiv.org

4. В идващите дни ще бъдат обявени още начинания, които сега се приготвят.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР