Сдружение ПФК Ботев, Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) и

...
Сдружение ПФК Ботев, Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) и
Коментари Харесай

Феновете на Ботев : Търпението ни свърши! Подготвяме протест

Сдружение " ПФК Ботев ", Клубът на последователите на Ботев (Пловдив) и обединени фракции " Бултрас " излязоха с отворено писмо до кмета на град Пловдив Здравко Димитров и заместник-кмета по строителството Пламен Райчев, в което оповестиха желанието си да излязат на митинг поради неяснотата към завършването на строителството на стадион " Христо Ботев " и неналичието на цялостна покривна структура на оборудването. 

Феновете на " канарчетата " се обърнаха и към някогашния министър-председател Бойко Борисов, като обявиха, че готвените протестни дейности са " единственото им оръжие ".
 Феновете на Ботев упорстват кмета да замрази заплащанията по Феновете на Ботев упорстват кмета да замрази заплащанията по " Колежа " до изчистването на нередностите
" В последните месеци положихме неимоверни старания да бъдем безпределно правилни в връзките си с Вас в нашата най-важна битка, а точно - борбата за Колежа със 100 % покривно покритие. След като разбрахме за съществуването на възлагателно писмо от 23.12.2022 година, издадено от община Пловдив за разходване на средствата, гласувани от общински съвет Пловдив за покривно покритие на стадион " Христо Ботев ", без да е упоменато, че те би трябвало да бъдат вложени в построяването на цялостна покривна структура на стадиона, за финален път удостоверяваме снемането на доверие от вашите персони!
 Ето всички обстоятелства с документи за Ето всички обстоятелства с документи за " Колежа ", които демонстрираха почитателите на Ботев
От през днешния ден нататък трите организации, представляващи почитателите на Ботев Пловдив, стопират да потискат желанията на жълто-черната общност за изложение на недоволството си посредством самосиндикални протестни дейности. Наша отговорност ще бъдат само всеобщите митинги, които сме длъжни да организираме, с цел да защитим достойнството на всеки един жълто-черен почитател, който търпеливо изчакваше някой да поеме отговорност за стореното досега, да поеме отговорност за лъжите, неспазените обещания и периоди!

Г-н Борисов, при последното Ви посещаване на стадион " Христо Ботев " прехвърлихте ролята на " инспектор " върху нас, почитателите на Ботев Пловдив. Нашите механизми се изчерпаха и единственото " оръжие ", което остана в нашите ръце, е улицата! Като някогашен министър и човек с опит в строителството господин Нанков пристигна няколко пъти и участва на оперативките с община Пловдив. Надявахме се да осветли разходването на обезпечения от Вас държавен и общински запас, само че изчезна, като спря да дава отговор на позвъняванията и известията ни! Надявахме се някой да ни поддържа в желанието ни за правилно осъществяване на поетите задължения от всички заинтригувани страни във връзка с реконструкцията на стадион „ Христо Ботев “!
 Борисов към кмета на Пловдив: Правете всичко, стадионът би трябвало да стане! Борисов към кмета на Пловдив: Правете всичко, стадионът би трябвало да стане!
КПБП, съдружие ПФК Ботев и Бултрас ще уважат настояването на жълто-черните почитателите за митинг от неделната ни среща и са в развой на подготовка на това!

До тогава бъдете сигурни, че всекидневно ще излизат сходни меко казано пасквили, че лъжем за документите, които имаме, че желаеме да вършим политическа партия, че желаеме да нямаме стадион или желаеме да изгоним господин Зингаревич ", се споделя в отвореното писмо на почитателите на Ботев (Пловдив).

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР