Сдружение Левски на левскарите обяви, че вече е събрало близо

...
Сдружение Левски на левскарите обяви, че вече е събрало близо
Коментари Харесай

Сдружението събра 1400 подписа за вземането на властта в Левски

Сдружение " Левски на левскарите " разгласи, че към този момент е събрало близо 1400 подписа.

Точно 1364 последователи са взели участие в петицията акциите на клуба да преминат в ръцете на почитателите, като те би трябвало да бъдат предадени от Наско Сираков.

В обществените мрежи се разгорещи и сериозна полемика сред левскарите триумф или неуспех е събирането на такава численост подписи....

Оставяме финалната преценка на вас.

" Преди месец дадохме старт на подписка, с която целим да съберем оптимално необятна социална поддръжка за това Левски да се върне на същинските му притежатели - неговите последователи. Подписи не престават да се събират в офиса на Сдружението на " Герена " като повече информация можете да получите на телефон 0897557720. Заедно с физическата подписка стартирахме и онлайн петиция на уеб страницата peticiq.com, където също можете да ни подкрепите.

Вярваме, че всички дружно имаме силите да вземем ориста на обичания си клуб в свои ръце и като една зряла общественост да установим либерален модел на ръководство, където посредством гласоподаване да избираме управлението на обичания ни Левски ", написаха от организацията.
 От Ростов оповестиха: Роналдо към момента не е наш футболист
От Ростов оповестиха: Роналдо към момента не е наш футболист

" Докато не парафира своя договор, нищо не е несъмнено "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР