Сдружение Браво, Пловдив, което за първи път участва в избори

...
Сдружение Браво, Пловдив, което за първи път участва в избори
Коментари Харесай

“Браво, Пловдив!“: Благодарим на хората, които ни подкрепиха, очаквайте много нови инициативи

Сдружение „ Браво, Пловдив ”, което за първи път взе участие в избори за локална власт, ще има 5 съветника в новия общински съвет на Пловдив. Доброволците направиха интензивна предизборна акция, в която освен продължиха акциите си за възстановяване на градската среда, само че и проведоха десетки събития, посредством които да осведомят пловдивчани както за делата си, по този начин и за желанията си.
Прочетете още
„ Водихме извънредно положителна акция, обърната към хората. Не сме ги делили на сини, червени, зелени и прочие Проблемите на града нямат цвят, хората, които чакат с часове по спирките  са от една „ партия ” – тази на ядосаните пловдивчани. Виждам, че част от медиите дефинират резултатите ни от изборите като изненада. След толкоз доста срещи с разнообразни хора, аз не считам, че нашите петима съветници са изненада. Дори мисля, че в случай че имаше машинен избор, резултатите ни щяха да бъдат още по-добри ” разяснява един от създателите на придвижването Веско Костов. Промените в Избирателният кодекс го изключиха от предизборната конкуренция, само че това не му е попречило да бъде извънредно деен за  разпространяването на концепциите на „ Браво, Пловдив ”.

„ Благодарни сме на всички пловдивчани, които ни поддържаха и повярваха в нас. Надяваме се през присъединяване си в общинския съвет, да успеем да осъществяваме концепциите си в по-големи мащаби. Изключително държим на главните точки, заложени в програмата ни – постоянен, екологичен и безвъзмезден градски превоз, социализация на река Марица, премахването на структурата върху Пешеходния мост, изчистена и съвременна визия на Главната улица, опазване и разширение на зелените площи в Пловдив. Наред с това, ще продължим да  работим в кварталите, с цел да има къде децата играят, водачите да не си трошат колите, посредством минимални намеси ще продължим да оказваме помощ на хората в неравностойно състояние. Сдружението към този момент възнамерява серия нови начинания, които ще бъдат оповестени през уеб страницата и фейсбук – страницата ни ”, съобщи Костов.

Савина Петкова, която бе претендент за кмет на сдружението и е лидер на листата за общински съветници,  също благодари на хората, които са подкрепили нея и претендентите на Браво, Пловдив.

„ Пловдивчани обичат града си, гордеят се с него и не го крият. Затова и позитивната ни акция бе сполучлива. Естествено не мина и без зложелателни внушения от съперници, само че в случай че съдим по резултатите, хората явно са повярвали на това, което вършим, а не на черния пиар. Ако се върнем към стратегиите на другите партии и обединения, ще установим, че значително целите ни се покриват. Затова се надявам посредством градивни диспути в Общинския съвет да намерим най- положителните решения на проблемите на града ” разяснява Савина Петкова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР