Сдружение БОЕЦ ще блокира от сряда всички входове на Съдебна

...
Сдружение БОЕЦ ще блокира от сряда всички входове на Съдебна
Коментари Харесай

БОЕЦ се закани да не пуска Гешев в Съдебната палата

Сдружение " БОЕЦ " ще блокира от сряда всички входове на Съдебна палата и няма да позволява влизането на основния прокурор Иван Гешев вътре, разгласи организацията във Facebook.

”От сряда, 09.06.21г. от 08.30 ч. ”БОЕЦ” разгласяваме ежедневна обсада на всички входове на правосъдната палата под надпис ”ГЕШЕВ ВЪН!”. Няма да пречим на жителите и на активността на институциите, само че няма да допуснем повече Гешев да скверни правосъдната палата! В това ще се показва блокадата - няма да позволяваме повече Гешев да влиза в постройката!”, показаха от “БОЕЦ “.



“Да си отпътува, да си събира боклуците, чекмеджетата и пачките и да отпътува в зайчарника, в сараите, в хотел Берлин, или където си желае. Но повече няма място в правосъдната палата, с изключение на, като задържан. Търпението ни се изчерпа. Наложените наказания по закона " Магнитски " от американското държавно управление на Пеевски и други политици, олигарси и държавни чиновници ясно демонстрират, че в България прокуратура няма! “.

Организацията заяви, че акцията се поддържа обединяване " Демократична България " и самодейност " Правосъдие за всеки ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР