Сдружение "Единение" ще проведе Национален сбор за единение на българитеДнес,

...
Сдружение "Единение" ще проведе Национален сбор за единение на българитеДнес,
Коментари Харесай

Сдружение "Единение" ще проведе Национален сбор за единение на българите

Сдружение "Единение" ще организира Национален общ брой за единство на българите
Днес, в 11 часа, в Народния спектакъл "Иван Вазов" ще се организира Всенароден общ брой за единство. Сдружение "Единение" с ръководител учен Стефан Воденичаров, което сплотява учени, предприемачи, общественици и интелектуалци, както и 32 цивилен организации, приготвя това първо по рода си събитие.

На него няма да бъдат канени партийни водачи, президент, министър председател и други публични лица. Инициаторите отхвърлят всякаква политическа обязаност и настойничество. От Лондон идва за присъединяване представителката на "Милениум" доктор Велислава Петрова.

Инициаторите схващат единението не като помиряване във връзка с исторически събития и обстоятелства, а като обединяване към общи цели и цели за бъдещето развиване и разцвет на България. За това ще бъде препоръчано да се одобри Доктрина за развиването на страната. По време на сбора ще бъдат признати два значими документа - "Решения за институционални стъпки за национално единение" и "Възгледи за националните цели и цели за стабилно развиване на България “.

Както оказва се, последователите на единението ще предложат да се сътвори Институт за национална памет, който да направи исторически справедлива оценка на активността и архивите на Държавна сигурност от 1925 година до в този момент. В Института да се включи и активността на Комисията по досиетата. Според създателите, това ще бъде основна стъпка към национално помиряване.

На сбора за пръв път ще прозвучи песента "Молитва" по текст на поета Александър Петров, в която се пее "Стига към този момент омраза". Писана е през 1 и Робертт994 година, само че е спряна от разпространяване, тъй като "не й било пристигнало времето". Песента ще бъде изпълнена в залата на Народния спектакъл от група "Фактор", с присъединяване на Маргарита Хранова, Орлин Горанов и Роберта. След закриването на сбора ще се организира конференция. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР