Сделките със свободни агенти в НБА продължават. Все още има

...
Сделките със свободни агенти в НБА продължават. Все още има
Коментари Харесай

Голдън Стейт взе центъра на Сакраменто

Сделките със свободни сътрудници в НБА не престават. Все още има играчи, които са без тим преди началото на сезон 2019/2020. Сред тях обаче към този момент не е центърът Уили Коули-Стайн, който се е схванал с Голдън Стейт Уориърс. Според медиите в Съединени американски щати 25-годишният център се е договорил с “Воините” за заплата, която е напълно малко над минималната.

Can confirm. Cauley-Stein will sign for something slightly above the minimum salary, a source says. https://t.co/acJryQ5lik
— Zach Lowe (@ZachLowe_NBA) July 2, 2019 Уили-Коули Стайн бе определен под №6 в Драфта през 2015 година от Сакраменто Кингс и 4 сезона носеше екипа на “Кралете” от Калифорния. Заради непостоянните му изяви от Кингс решиха, че не им е нужно да подписват нов контракт с него и той в последна сметка стана безграничен свободен сътрудник преди да се причисли към Уориърс.

Kevon Looney has agreed to a 3-year, $15M deal to stay with the Warriors, per @ShamsCharania pic.twitter.com/sheFJKsidQ
— Bleacher Report NBA (@BR_NBA) July 1, 2019 Ден по-рано Голдън Стейт се разбра за нов договор с различен център - Кевън Лууни. Договорът на Лууни с Уориърс е за 3 години и е на обща стойност 15 милиона $. Третата година е алтернатива на играча.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР