Сделките на Манолова с Борисов лъсват. Днес бившата омбудсманка попари

...
Сделките на Манолова с Борисов лъсват. Днес бившата омбудсманка попари
Коментари Харесай

Манолове не искала да води битки с ГЕРБ и Бойко! Разграничи се от БСП!

Сделките на Манолова с Борисов лъсват. Днес някогашната омбудсманка попари всички социалисти, че на нея може да се разчита в борбата. Самата Българска социалистическа партия пък през вчерашния ден си я приши като брошка на ревера. Червена ли е Мая или мрачно алена? Защото синя няма кск да бъде кюстендилската черешка с позитанско минало.

Манолова пусна видео с изказването си във Facebook със следния текст:

"Днес публицисти желаеха от мен да разясня внушението на партийни функционери, направени в предаването „ Панорама “ в петък вечерта, че не съм самостоятелен кандидат-кмет, а партийно обагрен. По този мотив заявих: Не съм упълномощавала никоя партия да приказва от мое име, нито да показва гражданската ми кандидатура като междупартийна борба.

Заявих ясно, че моята борба е против метода, по който се ръководи столицата. Моята борба е против модела на ръководство. Това беше повода зад мен да застанат жители, цивилен организации, да застанат разнообразни партии.

Ако някой желае да води междупартийна борба, сред една и друга партия, може би би трябвало да заложи на своята листа за партийни съветници или да си издигне партиен претендент. Аз не повеждам междупартийни борби. Аз повеждам борбата на жителите против метода, по който се ръководи столицата и моята идея е смяна на метода на ръководство на столицата. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР