Сделката за закупуването на Нюкасъл от саудитски консорциум окончателно е

...
Сделката за закупуването на Нюкасъл от саудитски консорциум окончателно е
Коментари Харесай

Сделката за Нюкасъл окончателно пропадна, клубът критикува Премиър лийг

Сделката за закупуването на Нюкасъл от саудитски консорциум дефинитивно е стопирана, откакто кандидат-купувачите не са минали инспекцията на притежателите и шефовете, която Премиър лийг прави преди да утвърди всяка промяна на собствеността. От " Сейнт Джеймсис Парк " потвърдиха новината и оповестиха несъгласието си с решението на управлението на Висшата лига, като обявиха, че ще обсъдят всички вероятни варианти за реакция.

" Нюкасъл може да удостовери, че Премиър лийг отхвърли офертата за покупка на клуба, отправена от PCP Capital Partners, братята Рубен и Публичния капиталов фонд на Саудитска Арабия (PIF), основавайки се на своя тест за инспекция на притежателите и шефовете.

До този резултат се стигна, макар че клубът даде на Висшата лига големи доказателства и правни мнения, че PIF e самостоятелен и самостоятелен от държавното управление на Саудитска Арабия.

Клубът и неговите притежатели не одобряват, че основният изпълнителен шеф на Премиър лийг Ричард Мастърс и самата Висшата лига са работили вярно по този проблем и ще обмислят всички вероятни варианти ", гласи част от изказването на Нюкасъл. Премиър лийг отхвърля коментар за момента.
Club statement.
— Newcastle United FC (@NUFC)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР