Сделката за самолетите (изтребителите Ф-16) няма да се случи при

...
Сделката за самолетите (изтребителите Ф-16) няма да се случи при
Коментари Харесай

Джамбазки: Сделката с изтребителите Ф-16 може и да не се случи

Сделката за самолетите (изтребителите Ф-16) няма да се случи при тези финансови параметри. " България няма да купи самолети на тази цена ", изрично съобщи пред БНР евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

По думите му договорката е въпрос на договаряния. " Ако Американската страна продължава да не схваща, че България е поставила таван, който ние можем да си позволим, те просто не схващат метода, по който се водят договаряния. Ако няма заслужено решение, няма да има договорка, минава се към идващия претендент в тази процедура и в случай че там не стане, се прави друго. Но България би трябвало да влага старания в обновяването на своята защита ", съобщи евродепутатът, излъчен от Вътрешна македонска революционна организация - партията, чийто водач е военният министър Красимир Каракачанов.

Припомняме, че откакто българска делегация отпътува за Съединени американски щати министър Каракачанов изясни, че България може да каже " не " на договорката. По-късно той съобщи, че 1.8 милиарда лева е единствено рамката на съглашението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР