Сделката за продажбата на ЧЕЗ е договаряна на много високо

...
Сделката за продажбата на ЧЕЗ е договаряна на много високо
Коментари Харесай

Дончева: Ако спрат сделката за ЧЕЗ, ще има скандал между Борисов, Пеевски и Доган

Сделката за продажбата на ЧЕЗ е договаряна на доста високо равнище и трудно юридически може да бъде спряна. Ако въпреки всичко се случи, това ще провокира скандал сред Делян Пеевски, Бойко Борисов и Ахмед Доган.

Това съобщи водачът на Движение 21 Татяна Дончева по България он ер. По думите й тази договорка е подписана със единодушието на Бойко Борисов.  

Сделката с продажбата на ЧЕЗ, от която зависи енергийното бъдеще на близо 3 млн. души в Западна България, продължава да увлича целия държавен запас - политически, стопански, и публичен. Тя е едно огромно безсрамие, осъществено от хора, които овладяха страната в доста огромна степен. Обществото към момента няма визия в каква степен е поставена ръка върху някои процеси. Тези хора не смятат за нужно да се преценяват с публичното мнение ", безапелационна бе Дончева 

Лидерът на " Движение 21 " е на мнение, че няма по какъв начин Гинка от Пазарджик или Стамболийски да има едно такова голямо сдружение като ЧЕЗ. " След 10 ноември в България имаше режим на тока. Назначаването на невежи хора в ръководството на толкоз значими за обществото и националната сигурност компании постоянно е обвързвано с проблеми в бъдеще, акцентира Дончева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР