Сделката по приватизацията на сцепената сграда и двора на бившата

...
Сделката по приватизацията на сцепената сграда и двора на бившата
Коментари Харесай

Има сделка: Бизнесмен плати 2 млн. лв. и вече е собственик на сграда и двор на Транспортна болница-Бургас

Сделката по приватизацията на сцепената постройка и двора на някогашната Транспортна болница в Бургас е завършена. Купувачът „ Еми “ ООД е заплатил сумата от 2,034 млн. лв. (с ДДС) по контракта с Агенцията за приватизация и следприватизационен надзор, оповестява „ Флагман “.

Разплащането е станало на 9 март, което в действителност поставя завършек на подозренията, че спечелилият в търга би платил цената, която при наддаването доближи 4 пъти над в началото заложената.

От „ Еми “ към този момент не разкриват желанията си по отношение на покупката. „ Флагман “ се свърза с офиса на сдружението, чиято съществена активност е търговия с горива, само че притежателите на този стадий отхвърлиха да дадат информация.

Припомняме, че „ Еми “ ООД е владеене на някогашния герой и почетен жител на Бургас Дончо Жеков (Станков) и брачната половинка му Емилия Станкова. Двамата са родители на зам.-министъра на енергетиката Жечо Станков.

Закупената постройка е сцепена и на процедура неизползваема. Единият от вероятните разновидности е на нейно място и в прилежащия двор да бъде издигнат хотел на няколко етажа. За задачата ще би трябвало да се влага и в подсилване на региона, който е свлачищен. Мястото обаче е апетитно - в непосредствена непосредственост до ЖП гарата в центъра на Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР