Сделката между Атланта Брейвс и Ясиел Пуиг пропадна, след като

...
Сделката между Атланта Брейвс и Ясиел Пуиг пропадна, след като
Коментари Харесай

Пуиг остава свободен агент след положителен тест за COVID-19

Сделката сред Атланта Брейвс и Ясиел Пуиг пропадна, откакто кубинският бейзболист даде позитивен тест за ковид. Двете страни имаха кардинална сделка 29-годишният аутфилдер да укрепи " смелчаците " за идния нов сезон в МЛБ, само че едно от изискванията беше слъгърът да не е инфектиран с COVID-19.

" Съжалявам, че би трябвало да споделя с моите почитатели, другари и семейство, които ме следват и ме поддържат същински, че преди малко бях известен, че съм дал позитивен резултат за COVID-19. Въпреки тази позитивна проба нямам никакви признаци и се усещам изцяло добре. Ще бъда под карантина, до момента в който дам два негативни резултата, което се надявам да стане скоро ", написа Пуиг в " Туитър " късно нощес.

pic.twitter.com/upWM0sdgtt
— Yasiel Puig (@YasielPuig) July 17, 2020
В допълнение той насочи обръщение към почитателите си, в което ги прикани да съблюдават всички противоепидемични ограничения.

" Гледайки се в огледалото, в никакъв случай не бих повярвал, че имам COVID-19. Апелирам всички да одобряват тази пандемия съществено, това може да се случи на всеки, даже на най-здравия състезател. Носете маска, спазвайте обществена отдалеченост и следвайте локалните протоколи. Моля ви, грижете се за себе си. Ще се забележим скоро, когато се върна още веднъж да играя бейзбол ", показа участникът в Мача на звездите през 2014 година, който към този момент остава свободен сътрудник.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР