Сделката е резултат от придобиването на DocuWare от японския гигантНемечек

...
Сделката е резултат от придобиването на DocuWare от японския гигантНемечек
Коментари Харесай

Ricoh стана акционер в Немечек България

Сделката е резултат от придобиването на DocuWare от японския колос

Немечек България е основен сътрудник на DocuWare от самото си основаване (снимка: Немечек България)

Японският колос Ricoh стана акционер в софтуерната компания Немечек България. Сделката, чиято стойност не се оповестява, бе финализирана в навечерието на 20-та годишнина на българското сдружение.

Промяната е резултат от решението на Ricoh да придобие DocuWare – разработчик на технологии за ръководство на бизнес информация и процеси и дълготраен миноритарен сътрудник в Немечек България.

„ За нас това не е просто стичане на събитията, а знакова инвестиция и още едно изрично самопризнание за екипа на Немечек България, тъй като главната част от системата DocuWare се създава точно от нашите експерти от 1998 година насам ”, показа Георги Брашнаров, създател на Немечек България.
още по тематиката
„ Очакваме съдействието с Ricoh занапред да открие нови хоризонти и да ускори в допълнение присъединяване ни в реализирането на планове на световно равнище с опция за разгръщане на екипа ни ”, добави той.

Разработването на системата DocuWare е един от първите планове, с които преди 20 години Немечек България започва активността си. Към момента над 60 експерти са отдадени на развиването и дистрибутирането на системата за цифрово ръководство на бизнес информация и автоматизация на работните процеси. Решението се употребява от над 500 000 консуматори от 12 000 компании в 90.

Нечечек България създава също софтуера Vectorworks Architect, който бе включен в листата с най-хубавите бизнес принадлежности на Newsweek за 2019 година Българските експерти вземат участие от близо 20 години в създаването на проектантския програмен продукт Vectorworks, който с над 650 хиляди клиенти е в топ 3 на най-използваните в света.

Немечек България е основател и на първото софтуерно решение за ръководство на здания в България – FM Center, което се употребява в емблематични  бизнес и логистични центрове и жилищни комплекси у нас. Системата към този момент е позната и отвън България, като през последните години навлиза изключително безапелационно на турския пазар.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР