Сделка за Левски няма как да има поне в следващите

...
Сделка за Левски няма как да има поне в следващите
Коментари Харесай

Ако въобще се случи, сделката за Левски ще се забави с поне 2 седмици

Сделка за Левски няма по какъв начин да има най-малко в идващите две седмици, написа вестник " Тема спорт ". Кандидатът за " сините " - Джоузеф Диксън, разгласи, че потегля за Съединени американски щати, където би трябвало да записва сдружение, което да има акциите на клуба. След това самият той ще управлява това сдружение от България, където да записва нова компания.

Кацайки в Щатите Диксън би трябвало да бъде подложен на едноседмична карантина поради ковид. Ако направи регистрацията и заредят сметката с милиони, Джоузеф би трябвало да тръгне за Англия, както самичък анонсира. Там го чака нова изолираност - три дни. Освен това предприемачът ще би трябвало да заплати и 5 хиляди паунда санкция поради пътешестване без основателна причина.

Всичко това значи, че претендент за притежател на Левски няма да се върне в България по-рано от две седмици, считано от през днешния ден. После по кое време ще записва компанията си в София, по кое време ще оправи документите по договорката и по кое време ще мине преводът.... през това време Левски би трябвало да е минал половината си лятна подготовка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР