Сделка за 1,5 млрд. лв. и натиск от САЩ са

...
Сделка за 1,5 млрд. лв. и натиск от САЩ са
Коментари Харесай

СИГНАЛ ДО ПИК: Кой спря сделка за 1,5 млрд. лева и как Радев, служебните му правителства и ПП овладяха ТЕРЕМ

Сделка за 1,5 милиарда лева и напън от Съединени американски щати са в основата за преодоляването на държавното сдружение " ТЕРЕМ ХОЛДИНГ " от Румен Радев, служебните му държавни управления и " Продължаваме промяната ". Това написа уволнена служителка на сдружението, която изпрати неизвестен сигнал до организация ПИК за злоупотребите, осъществявани в предприятието.

Всичко стартира с желанието за превъоръжаване на българската войска и желанието да придобием модерна бойна машина от най-ново потомство от вида 8х8 за пехотата ни. Проектът е утвърден от 44-ото Народно заседание и възлиза на 1,5 милиарда лева

След като до финалната част на състезанието са позволени 2 компании, а тяхната цена надвишава бюджета, холдингът внася разбор и отчет дали може да се оправи с реализацията с плана и какъв брой би коствало това. Следва прекъсване на състезанието и планове планът да се осъществя от ТЕРЕМ.
свързани новини39178на 08.07.202161217на 21.12.2020
В сигнала си до ПИК уволненият от сдружението чиновник твърди, че с това стартират и проблемите и репресиите над тогавашното управление на холдинга. Служебният министър на Румен - Георги Панайотов, трансформира устава на компанията, с което назначава още членове в Съвета на шефовете, а по-късно с тяхна помощ се подменя и цялото управление.

Служителят, поискал да останен неизвестен, твърди в сигнала си за редица нарушавания от страната на новото управление на отпред с Кръстю Кръстев, като се прави връзка сред него, някогашният длъжностен министър председател и сегашен министър на защитата Стефан Янев, някогашният длъжностен боен министър Георги Панайотов и президента Румен Радев. По думите на анонимния адресант на сигнала крайната цел е една, поръчката за новата бойна машина за 1,5 милиарда лева да бъде пусната още веднъж, а американската компания, която предходният път не била позволена до финала на състезанието, в този момент да е любимец за осъществяването й.
свързани новини367259на 04.08.2021
В полученото писмо в редакцията на Агенция ПИК се твърди и за полов тормоз над служителки от шефа на Кръстю Кръстев, за които изказвания обаче не са предоставени никакви доказателства или сигнали. Затова и редакцията на ПИК не разгласява въпросната част в писмото до нас.









































Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР