Сделка на две агенции консолидира пазара на дигитален маркетинг(снимка: CC0

...
Сделка на две агенции консолидира пазара на дигитален маркетинг(снимка: CC0
Коментари Харесай

Две дигитални агенции се обединиха


Сделка на две организации консолидира пазара на цифров маркетинг
(снимка: CC0 Public Domain)

Дигиталната организация WEDEOM се причисли към SEOMAX, основана в Пловдив. Основателят на компанията Добромир Милчев поема поста Мениджър бизнес развиване в SEOMAX, съгласно формалната информация, публикувана до медиите.

Присъединяването на WEDEOM е разумна стъпка в развиването на партньорските отношение на двете организации, разясниха ръководещите съдружници на SEOMAX – Любомир Атанасов и Петър Дяксов. Финансовите параметри на договорката не бяха оповестени.

„ Сферата на цифровия маркетинг, като услуги, събития, експерти, клиенти, образования – има потребност от демонстриране на подобен вид професионални, доброкачествени трансформации ”, обявиха от компанията.
още по тематиката
WEDEOM оперира на пазара за онлайн услуги от 2015 година, като се занимава главно с направа на онлайн магазини с OpenCart, SEO оптимизация на уеб сайтове, онлайн реклама във Фейсбук и Гугъл реклами.

SEOMAX чака включването на опитните експерти на WEDEOM в екипа да докара до по-високи резултати в работата с клиенти и сътрудници. Преди няколко месеца цифровата организация откри собствен криейтив отдел във Варна.

Започвайки като маркетинг звено на Интернет Медия Груп, в този момент SEOMAX е разпознаваема организация за цифров маркетинг на национално равнище. Напоследък компанията уголемява екипа услугите си и излиза на интернационалния пазар.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР