Сделка между SoftServe и Hoverstate ще подпомогне дигиталната трансформация на

...
Сделка между SoftServe и Hoverstate ще подпомогне дигиталната трансформация на
Коментари Харесай

SoftServe придоби дигитаталната агенция Hoverstate


Сделка сред SoftServe и Hoverstate ще подкрепи цифровата промяна на бизнеса (снимка: CC0 Public Domain)

Глобалната софтуерна компания SoftServe, която оперира и на българския пазар, придобива Hoverstate, цифрова организация, профилирана в мобилни и уеб-базирани решения. Сделката, чиято стойност не беше оповестена, нарежда и двете компании като обединен източник на софтуерни решения за цифрово ориентираните организации.

Глобалното наличие на SoftServe ще ускори експертизата на Hoverstate в цифровото автоматизиране на процеси в партньорство с Pega Platform от Pegasystems, снабдител на платформа с малко код, която форсира трансформацията на предприятията. Клиентите ще имат достъп до ускорени облачни цифрови процеси и усъвършенствана успеваемост за софтуерна разработка, употребявайки данни и разбори, неестествен интелект/машинно образование и софтуерно инженерство.

„ Като компания на SoftServe, Hoverstate уголемява гамата ни от новаторски услуги, с цел да помогне на клиентите ни да усъвършенстват процесите си и да понижат разноските в актуалната макроикономическа среда ”, съобщи Крис Бейкър, изпълнителен шеф на SoftServe.
още по темата
Той акцентира, че „ Hoverstate употребява метод, ориентиран към хората, което води до впечатляващи потребителски прекарвания и постоянни бизнес резултати ”.

Hoverstate към този момент е известна с помощта, която оказва на фирмите за възстановяване на обслужването на клиенти, задълбочаване на ангажираността и понижаване на оперативните разноски с до 50% в разнообразни браншове. Придобиването ще разшири индустриалната експертиза на SoftServe в секторите на опазването на здравето, науките за живота, банковото дело, финансовите услуги, превоза и логистиката.

Сделката в допълнение акцентира позицията на Hoverstate като профилиран сътрудник на Pega на световния потребителски пазар. Експертизата на Hoverstate с платформата Pega форсира оптимизацията на разноските, свързани с трансформирането на вътрешните процеси.

Освен това Hoverstate внася в потребителския лист на SoftServe значими организации от сферата на опазването на здравето. Холистичната методология на Hoverstate, подсилена от AI/ML и консултантските благоприятни условия на SoftServe, ще сътвори значими бизнес резултати за тези организации.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР