Сделка, която е извършена в Чехия, не може да е

...
Сделка, която е извършена в Чехия, не може да е
Коментари Харесай

Антон Хекимян Не Беше Виждал Такова Чудо В Студиото! Политиците Запяха Шушана! Това Преобръща Всичко За Сделката С Чез!

Сделка, която е осъществена в Чехия, не може да е престъпна. ДАНС са пратили отчети, само че в тях единствено написа кои са участниците в състезанието за ЧЕЗ и дали средствата им са чисти. Един о балоните е, че цената на тока зависи от ЧЕЗ. ЧЕЗ само образува цената на систематизиране и транспорт, само че не и цената на тока.

Тя се дефинира от АЕЦ Козлодуй и НЕК, както и КЕВР ", отвърна представителят на ГЕРБ в студиото Валентин Николов. " Няма спукани балони, на нас ни се обясняваше, че не се знае, че Гинка Върбакова купува ЧЕЗ. Борисов споделя, че институциите са задействани, а през вчерашния ден стана ясно, че нищо не е задействано ", отвърна го Свиленски.

" Всичко това са сюжети, драми. Това от началото на мандата е една чалга и се пее " Шушана ", " Шушана ".

Превърнахме страната в чалготека. Питайте Българска социалистическа партия - огради им пречат, оставки желаят в този момент щъркелите може би ще им пречат. Трябва смяна в закона за енергетиката и тя ще стане. Когато страната се намеси, тя ще вземе част от процентите, няма да има национализация ", намеси се депутатът от Патриотите Валентин Касабов. В някой вечерен блок може да приказваме за " Шушана ", отвърна сурово депутатът от Българска социалистическа партия.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР