Sculptra, HArmonyCa и Radiesse са прекрасна алтернатива на класическите инжекции

...
Sculptra, HArmonyCa и Radiesse са прекрасна алтернатива на класическите инжекции
Коментари Харесай

По-малко хиалурон в лицето? Derma-Act има решение - ново поколение биостимулиращи филъри

Sculptra, HArmonyCa и Radiesse са прелестна опция на класическите инжекции - те подтикват производството на колаген и по този начин по натурален метод кожата сама се регенерира от вътре на открито.

 Бумът на естетичните процедури издигна хиалурона на фундамент и към този момент съвсем всяка дама прибягва до моделиране, запълване, създаване и лифтиране на лицето чрез инжекции. За жал, наред с прелестните резултати, с придвижване на възрастта мнозина пациенти откриват, че по-честото и неверно слагане, по-големите количества, съчетани с неправилна централизация на размерите, вместо да подмладят, вършат овалите тежки, а общият тип изкуствен. По този мотив в интернет пространството даже се роди нов термин - filler fatigue, който обрисува предозирането с подобен вид артикули. Има ли по какъв начин обаче да избягаме от добре познатите, типичен филъри, изключително на прага на зрелостта?

 

“За благополучие към този момент съществуват процедури, които да ни оказват помощ да понижим хиалуроновите филъри ”, споделя кожният лекар на Derma-Act доктор Стиляна Трендафилова в подкаста Aesthetic Brains на колежката си доктор Мария Хаджийска. “Те не могат да бъдат изключени, тъй като нищо друго не основава тази тъканна опора, която дават класическите хиалуронови филъри. Но към този момент имаме други процедури, наречени биостимулация, които подкрепят образуването на колаген, и когато са в композиция с филърите вършат едно изцяло ободряване на лицето, тъй като това, което търсим, е комплексния метод ”, споделя доктор Трендафилова.

 

Така мечтаната от всички биостимулация се реализира чрез така наречен инжекционни нехиалуронови филъри. В клиники Derma-Act пациентите могат да избират всред водачите в тази област - Sculptra, HArmonyCa и Radiesse.

 

За изгодите и преимуществата им в естетичната рутина през днешния ден потърсихме доктор Присадашка.

 

“Инжекционните нехиалуронови филъри са ново потомство артикули, които обезпечават уплътняване на кожата, дълготрайна промяна на бръчки и възобновяване на размера. Те оказват помощ за скулптуриране и контуриране на лицето, възвръщането на младежката му V-образна форма и запазването на естествения му тип. Могат да се ползват още в зоната на шията, ръцете, деколтето, гърдите, корема ”, прецизира кожният лекар на клиникаDerma-Act Infinity.

 

По думите й, главната им съставна част, калциевият хидроксиапатит, е съставен елемент на костите, зъбите и други тъкани, което ги прави изцяло биосъвместими с отсрочено във времето постепенно освобождение, активиране на колагеногенезата и възстановяване на качеството на кожата. Те са отлична опция на лифтинг терапиите с мезоконци, с помощта на своето дълготрайно деяние (повече от 24 месеца) и най-малък оздравителен интервал.

 

В клиники Derma-Act лекарите работят с три марката нехиалуронови биостимулатори, според от самостоятелните потребности на пациента.

 

Sculptra е извънредно мощен колагенен стимулатор, активиращ наличния в кожата колаген, като разрешава на тъканите да се възобновят по натурален метод. В България едни от най-красивите лица от модата, киното, и обществените мрежи поверяват лицата си на кожните лекари от Derma-Act с цел да лимитират вредите на времето с тази процедура. Фешън блогърът Ралица Методиева, позната на инстаграм аудиторията като raia_mett е измежду най-големите почитателки на Sculptra, тъй като той е инжекционен нехиалуронов филър, който се употребява за възобновяване на най-проблемните дамски зони - плътността на междинните до дълбоки линии на лицето – тези в региона към устните, марионетните линии (линиите от ъглите на устата надолу към челюстната линия), назолабиалните гънки (линиите от носа до ъглите на устата) и бръчките по брадичката и други хлътнали области като бузите и слепоочията.

 

HArmonyCA пък е хибриден филър, който  съдържа две дейни съставки: калциев хидроксиапатит (Ca) и хиалуронова киселина (HA). Частиците хиалуронова киселина работят надълбоко в кожата, и обезпечават неотложен лифтинг резултат. Тъй като гелът постепенно изчезва с течение на времето, на негово място се построява здрава и плътна колагенова мрежа за еволюционен, дългогодишен лифтинг от калциев хидроксиапатит.

 

Radiesse пък е хибриден филър, който също съдържа двете дейни съставки: калциев хидроксиапатит (Ca) и хиалуронова киселина (HA). Използва се за промяна на дълбоки бръчки и възобновяване на изгубените размери, коментират кожните лекари на клиники Derma-Act и приканват пациентите постоянно да залагат на цялостния метод към извайването на красиво, младо и свежо лице, комбинирайки новото потомство биостимулатори с апаратни процедури и типичен хиалуронови филъри.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР