Scorpions са първата група, която се включва в третото издание

...
Scorpions са първата група, която се включва в третото издание
Коментари Харесай

Scorpions – първи хедлайнер на Midalidare Rock in the Wine Valley догодина


Scorpions са първата група, която се включва в третото издание на Midalidare Rock In The Wine Valley. Фестивалът в долината на виното ще се организира от 30 юни до 2 юли следващата година.

Scorpions не престават своето международно турне, с което с изключение на новия им 19-и студиен албум, означават и 50 години от дебютния им Lonesome Crow. Именно в Rock Believer групата за първи път работи с някогашния барабанист на Mötorhead Mikkey Dee.

„ Записахме новия албум онлайн дружно в една стая, както се правеше през 80-те “, споделя вокалът на бандата.

„ Това да сме още веднъж на турне с групата и да свирим пред хиляди хора, представяйки им новата ни музика е нещо доста особено в кариерите ни “, добавя китаристът на групата.



Scorpions са рок групата номер 1 в Германия и една от най-важните рок банди в целия свят. Продали са над 120 милиона копия от албумите си, правили са над 5000 концерта и са основатели на безконечната класика Wind Of Change, доминирала музикалните ранглисти в целия свят, както и на шлагери като Rock You Like A Hurricane, Still Loving You, Send Me An Angel и други Носители са на голям брой награди, както и имат звезда на Hollywood Rock Walk of Fame.



От през днешния ден в продажба са еднодневни билети за 30 юни на цена от 90 лв.. Освен това по случай „ черния петък “ се пускат лимитирана численост билети Backstage Tour, с които почитателите ще могат да надникнат в „ кухнята “ на фестивала и да видят по какъв начин турират международните банди. Backstage Tour са на цена от 20 лв. и важат единствено за притежатели на тридневни билети. Те ще могат да бъдат закупувани до 27 ноември. Тридневните билети за целия фестивал са на цена от 130 лв.. Деца до 12 години влизат без билет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР