Счупеното огледало предвещава нещастие. Но не е невъзможно да се

...
Счупеното огледало предвещава нещастие. Но не е невъзможно да се
Коментари Харесай

Какво да направите, ако огледалото се счупи, за да не ви споходи нещастие

Счупеното огледало предвещава злощастие. Но не е невероятно да се избегнат неприятностите и да се обезвреждат отрицателните последствия.
Огледалата от дълго време се смятат за вълшебен предмети. Има редица признаци и вярвания, които са оживели и до през днешния ден. Колкото и песимистичен да е човек, когато огледалото се счупи, го обзема боязън, тъй като незабавно изниква суеверието за седемте години злощастие. Животът в очакване на куп беди е нетърпим, ​​затова дано разберем какви рискове крие счупеното огледало и по какъв начин да обезвреждаме отрицателните последствия.
Суеверия за счупено огледало
Огледалото в езотериката е прозорец към паралелни светове, затова, макар обстоятелството, че живеем в ерата на технологиите, страхът от незнайното продължава. Огледалната повърхнина натрупва сила, както позитивна, по този начин и негативна. Според поверията, последствията от счупеното огледало могат да бъдат разнообразни, написа dailyhoro.ru.
* Само една цепнатина. Това демонстрира, че в фамилията ще настъпи спор.
 Какво в никакъв случай не би трябвало да вършим пред огледалото Какво в никакъв случай не би трябвало да вършим пред огледалото
На огледалата постоянно се е обръщало особено внимание през другите столетия. Езотериците и екстрасенсите им приписват вълшебен свойств...
* Напълно разрушено. Заедно със счупено огледало проектите и очакванията се разрушават. За мащаба на нещастието се съди по размера на огледалото. Малко огледало - незначителни проблеми. Но огромното огледало може да докара до съществени неприятности като банкрут, фамилни проблеми и заболявания.
Огледалото се чупи по няколко аргументи:
* Огледалото е натрупало доста отрицателна сила. В този случай то е защитило дома ви от наближаващата опасност.
* Проблеми с  къщата или членовете на фамилията. Счупеното огледало може да се преглежда като сигнален знак.
Независимо за какво огледалото се е счупило и защо се е пробвало да предизвести, можете да предотвратите неприятностите. За да извършите това, би трябвало вярно да премахнете счупеното огледало.
 6 метода да предпазите любовта си от зли очи 6 метода да предпазите любовта си от зли очи
Много хора не имат вяра, че неприятните мисли на другите могат да навредят на любовта им и въобще на нещо, обвързвано с персоналния им живот. Има обач...
Какво да вършим със счупено огледало, с цел да обезвреждаме негативизма:
Паниката и сълзите няма да оказват помощ в тази ситуация, страхът ще удвои негативната сила. Има две съществени правила:
* Не докосвайте частите с голи ръце. И освен, че можете да пострадате. Вземайки късче с голи ръце, вие поемате негативната сила. Следователно негативизмът ще остане във вашия живот и ще ви повлияе, привличайки крах за вас.
* Не би трябвало да поглеждате в спукано или счупено огледало. Смята се, че това ще докара до седем години неприятен шанс, тъга и неприятности. Счупеното огледало би трябвало неотложно да бъде покрито с тъмна забрадка, тогава проклятието ще ви подмине.
След това би трябвало да премахнете всички фрагменти, рамка и поддръжка. Нищо, обвързвано с него, не би трябвало да остава в къщата: даже куката, на която е окачено. В противоположен случай неприятната сила ще остане в къщата. Препоръчва се огромните фрагменти да се слагат под течаща вода, а дребните - да се събират с черна забрадка.
 Тези движимости носят неприятен шанс. Изхвърлете ги! Тези движимости носят неприятен шанс. Изхвърлете ги!
Домът ни би трябвало да е уютно място, пречистено от неприятна сила и място, където да се приберем и да усещаме успокоение. Има предмети у до...
Когато премахвате парченцата, ги съберете с огледална повърхнина едно към друго. Може да се постави върху тях черна багра, с цел да се предотврати приключването на отрицателна сила.
Когато съберете всички части, е належащо да се измият подовете и да се прочисти силата на къщата. Обредът за филтриране на силата се организира там, където е било огледалото. Ако няма време за церемонията, можете да запалите свещ и да я оставите да изгори. Огънят ще поеме всички отрицателни. Най-важното е да се направи в същия ден, когато огледалото се е счупило.
Купете ново, по-голямо огледало, с цел да промените остарялото. На мястото на остарялото се закачва ново огледало, с цел да блокира негативния излаз.
Счупеното огледало би трябвало деликатно да се изнесе на улицата и да се изхвърли, без да изпускате нито един парче по пътя.
С всяко огледало би трябвало да се работи деликатно и точно, постоянно да се поддържа чисто. Усмихвайте се в огледалото допустимо най-често, в подмяна то ще ви даде същите позитивни страсти.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР